Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

Handelsbetingelser Vinpalle

Priser på Vinpalle.dk
Alle priser på hjemmesiden er oplyst inklusive moms i danske kroner. Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl. Hvis den bestilte vare er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

Betaling
Du kan foretage betalinger på din ordre med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • JCB

Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Bekræftelsen er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre og betaling. Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde og har du betalt online, gives produktets beløb retur.

Levering
Ordrer afsendes 3-5 dage fra modtagelsen af din bestilling. Ved forsendelse til en adresse i Danmark betaler kunden 59 kr. i fragt. Dog kan særlige tilbud have gratis levering - dette vil tydeligt fremgå af tilbuddet og ordresiden. Vi leverer kun i Danmark.

Sikkerhed ved online betaling
Ifølge dansk lovgivning kan du vide dig sikker, når du betaler via Internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet. For alle betalingsformer gælder at vi ingen informationer modtager om din konto, kortoplysninger eller lignende. Alle transaktioner sker via Quickpay sikkerhedssystem. Vi modtager udelukkende besked om, at bestillingen er betalt.

Personlige oplysninger
I forbindelse din bestilling i vores webshop, så indtaster du en række personlige oplysninger om dig selv. Du bliver bedt om navn, adresse, telefon og e-mail. Disse oplysninger opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med, at du handler i vores webshop, accepterer du, at vi giver dig mulighed for at slå disse persondata op via din e-mail adresse. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mail adresse. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte Vinpalle ApS på vinpalle@vinpalle.dk, der kan fjerne dine persondata. Kreditkort- og betalingskortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkort- og betalingskortoplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik, når du handler i vores webshop, herunder vores brug af cookies.

Vinpalle sælger vin i kommision for en række danske vinimportører og derfor har disse vinimportører adgang til de personlige oplysninger, som er nødvendige for at sende vinen til kunden.

Retur- og fortrydelsesret
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet (fjernsalg) har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. Vinpalle Aps returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Kontakt
Du kan komme i kontakt med Vinpalle i dagtimerne mellem klokken 9 og 16:

Vinpalle Aps
CVR-nr. 35414169
Hirsevej 11
4040 JYllinge
Tlf: 71991839
vinpalle@vinpalle.dk

Gældende fra: 11. oktober 2013