Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Log ind

119,95 kr.
Vejl. udsalgspris
59,95 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min.6 stk.)
1 kasse
359,70 kr.
Pris ved køb af 1 kasse:

5-dobbelt guldvinder Côtes du Rhône med 92 point og 16% alkohol!

92 pointInternational Wine Challenge
92 pointWineWherever
91 pointMad og Monopolet
90 pointFlaskehalsen

Font Du Mirail Côtes du Rhone 2022

Flaske Vin

Her får du en fantastisk Côtes du Rhône med 92 point og hele 16% alkohol - Køb nu og smag dette vidunder af en rødvin.

Font du Mirail flyver derudaf i den friske årgang 2021 med 5 guldmedaljer om flaskehalsen og en perlerække af topanmeldelser fra ind- og udland.

Aldrig har en Côtes du Rhône været tættere på Chateauneuf du Pape…

Monstrøse Mirail er en power-Rhône spækket til randen med saftig mørk bærfrugt og imponerende 16 % alkohol. Skabt i en ren, terroir-drevet stil på Syrah, Grenache, Mourvedre.

Dette er fremragende Côtes du Rhône til prisen!

Vinen har fået følgende 5 guldmedaljer:

- Guldmedalje fra Gilbert & Gaillard
- Guldmedalje fra Berliner Wein Trophy
- Guldmedalje fra Catavinum
- Guldmedalje fra Concours International de Lyon
- Guldmedalje fra Selection Grands Produits de France

Køb denne skønne vin nu til ekstra lav pris!

Fragtfri levering ved køb over 999 kr.

92 point fra International Wine Challenge
"Rich, concentrated fruit, creamy and velvety, with rounded tannins on the finish that marry well with the fragrant, juicy, and lifted black fruits."

92 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Som de 16% alkohol nok indikerer, er det her en kraftfuld vin lavet på fuldmodne druer. Modne bær, garrigue, sødme og varme fra alkoholen, fine tanniner og en syre der holder godt sammen på det hele. Så selvom der sker meget i denne vin, har den stadig en vis friskhed over sig, hvilket gør den mere let drikkelig, end man måske forestiller sig." 

91 point fra Mad & Monopolet
"Rhone lavet på “GSM” Grenache, Mourvedre og Shiraz, som står helt skarpt til en pris på under 100 kr., er sjældent set. Det er en sværvægter, som med sine 16 % kræver, at du har paraderne oppe, når du smager på den, det er nemlig kraftige sager det her, så gør dig klar på en knock-out! I næsen har den masser af søde bær, varme krydderier, finsk lakrids og vanilje. I munden er den sødmefuld og har masser af kraft - en vin for dig, der er til de store karle. "

90 point fra Flaskehalsen
"Mørkerøde bær og frugter er sat sammen på den dejlig blød måde, der dog munder ud i en solidt krydret note i slutningen." 

Om vinen

Font du Mirail står betagende i glasset med en tæt mørkerød farve. I den fremragende 2021-årgang er næsen intens og koncentreret med violer, mørke kirsebær, brombær, der tilføres en Châteauneuf-lignende kompleksitet af sort peber, lakrids, læder og tørrede middelhavskrydderier. Smagen er stor og saftig med blød, solmoden frugt, der klinger af med urter, trøfler og frisk mineralitet. Rigtig powerrhône med kæmpe value for money! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.

Vinen kan nydes som et kraftigt glas for sig selv, men parres perfekt til hvidløgs- og urtelam, vildtretter, flæskesteg, tapas og sågar faste modne oste. Servér ved 16-18°C

Vinen er produceret på et blend af Grenache, Syrah og Mourvèdre. Druerne høstes ved optimal modenhed, hvorefter de fragtes friske til vineriet, hvor de knuses nænsomt. Druerne får lov til at ligge med skallerne i 3-4 uger for at sikre et perfekt udtræk af farve, aromaer og struktur. Til samme formål gøres der også brug af hyppige overpumpninger af mosten. Vinen gæres og modnes frugtbevarende på betontank.

  • Druer: Grenache (Garnacha), Mourvedre (Monastrell), Syrah/Shiraz
  • Vingård: Font Du Mirail
  • Område: Côtes du Rhone
  • Land: Frankrig
  • Årgang: 2022
  • Alkohol: 16%
  • Drikkes bedst: 6-8 år fra høståret
Om vingården

Franske La Font du Mirail har hjemme i selve hjertet af Frankrigs ældste vinregion tæt på Rhône-deltaet, der adskiller Rhône-dalen, Languedoc og Provence. Placeringen er ideel, etableret ved foden af Castillon du Gard, en usædvanlig smuk by fra 1200-tallet, som ligger på en bakketop. 


Udforsk vores lager

Flere paller er netop ankommet og sælges alle til specialpris! Kig på vores andre tilbud. Udforsk


Nyhedsbrev

Ja tak, send mig en mail når I sætte en ny palle til salg