Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

99 kr.
Vejl. udsalgspris
65 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Sprød og smæk-lækker Pinot Grigio med top-anmeldelser!

  • Vinavisen

Vigna Dogarina Pinot Grigio 2017

Flaske Vin

De kan bare det der, med at lave friske, sprøde og læskende hvidvine i Norditalien. Denne Pinot Grigio smager som sød sol og sommer, og er der noget vi har brug for heroppe nordpå, så er det da netop forestillingen om, at solen rent faktisk kan skinne, også i den mørkeste årstid.

Så køb dig en kasse, køl den ned og drøm dig væk til solrige strande og skyggegivende palmer.. Vinen har høstet topkarakterer 5/5 stjerner fra Vinavisen. 

Vinen dufter af nyslået græs med lidt melon og blomst. Tør, men lækker cremet smag, der får flot modspil af frisk syre. Skøn frisk hvidvin, der er super som aperitif eller til en salat med fisk eller kylling.

Slå til og få sommeren på flaske!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

5/5 stjerner fra Vinavisen
"En fyldig hvidvin på en drue, Pinot Grigio, der altid er rigtig god til mad. I smagen noter af eksotiske frugter og citrus samt en fin frugtsødme."

Anmeldelser af årgang 2016:

5 stjerner fra Flaskehalsen
"Vinen er helt lys i sin farve, og den har en meget fyldig ferskenpræget smag, der dog stadig er frisk og livlig i munden. Det er en dejligt frisk og fyldig hvidvin, der imponerer i smagen – og så sandelig også i prisen."

5 stjerner fra Erik Mortensen
"Smagen er behagelig mineralsk med noter af melon og hyldeblomst. Det er en vin, som går godt sammen med asparges og lufttørret skinke."


Om vinen

Vingården "Vigna Dogarina" ligger ved byen Treviso nord for Venedig og gårdens marker ligger langs floden Piave der løber fra Dolomitterne ned i lavlandet. Dolomitterne danner en nærmest malerisk ramme om vindyrkningen i området.

Vinen dufter af nyslået græs med lidt melon og blomst. Tør, men lækker cremet smag, der får flot modspil af frisk syre. Skøn frisk hvidvin, der er super som aperitif eller til en salat med fisk eller kylling.

  • Druer: Pinot Grigio
  • Vingård: Vigna Dogarina
  • Område: Venezia
  • Land: Italien
  • Årgang: 2017
  • Alkohol: 12,5
  • Drikkes bedst: 2017-2020

Om vingården

Vingården "Vigna Dogarina" ligger ved byen Treviso nord for Venedig.

Gårdens vinmarker ligger langs floden Piave der løber fra Dolomitterne ned i lavlandet. Dolomitterne danner en nærmest malerisk ramme om vindyrkningen i området.

Gården besidder i alt 80 hektar vinmarker og har i de senere år investeret store summer i et moderne vineri, så gården i dag fremstår som en af de mest moderne Prossecco producenter.