Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

149 kr.
Vejl. udsalgspris
89 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Cremet Chardonnay fra Napa Valley i Californien!

Pound Cake - Chardonnay 2017

Flaske Vin

Pound Cake 2017 er en vidunderligt velsmagende Chardonnay-sag fra Napa Valley i Californien.

Pound Cake - Chardonnay 2017 er cremet og fed, på den der måde, hvor det hele bare smelter symfonisk i munden på dig. Navnet holder, hvad det lover: Hvis den var mere heftig, ville den være tyk som kagedej og du skulle formentligt spise den med ske.

Køb nu til super lav pris - Slå til før pallen er tom!

Her har Chardonnay-druerne om dagen suget al den varme og sol til sig de overhovedet kunne. Om natten har de kølet sig i kystvindene. Resultatet er derfor milevidt fra de køligere europæiske udgaver af druen. Hvis du normalt er til stram syre og ranke hvidvine, er det her helt sikkert ikke noget for dig. Er du derimod vinnyderen, der kan lide cremede, fede og inviterende hvivine, hvor der er skruet godt op for bassen, så er det her muligvis din nye vin-affære!

Har du nogensinde været akut forelsket, så kender du nok også følelsen af at være blevet ramt af et godstog. Det er jo skrækkeligt fantastisk! Samme følelse fik vi, da vi smagte vinen første gang. Det var voldsomt. I forstanden; voldsomt charmerende, og vi kommer os nok aldrig helt over den.

Køb nu til super lav pris!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.


Om vinen

Med sin ferskengule farve lokker den allerede, når den bliver hældt i glasset. Duften er komplet overvældende og med sine indsmigrende duft af både moden citron-saft og den underliggende bas af vanilje og fudge fra fadnoterne slår den en usynlig krog i dig, og trækker dig ind i sit spind. Det er absolut positivt ment. Det er nemlig svært ikke at falde for dens yderst markante charme.

Smagen er intens, fyldig og har et anstrøg af toastet brød. Det lille, finurlige strejf af kokosnød og ananas-krokant er meget tiltrækkende og gør vinen ekstra interessant. Alle herlighederne er flot pakket ind i kaskader af moden frugt og slutteligt vanilje og smørfedme fra lagringen på fad. Lang, flot finish, der styrer dig lige lukt mod flaskens bund.

  • Druer: Chardonnay
  • Vingård: Ca'momi
  • Område: Californien
  • Land: USA
  • Årgang: 2017
  • Alkohol: 14,5%
  • Drikkes bedst: 2019 - 2023
  • Lagring: 9 mdr. på fad

Om vingården

Pound Cake er en ny serie af vine fra producenten Ca'momi. De italienske immigranter, Dario og Stefano har de sidste 20 år imponeret med at få gode resultateter i Napa og i området omkring Napa. De har ikke glemt deres italienske ophav, hvilket tydeligt skinner igennem i struktur og smag i deres vine.