Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

110 kr.
Vejl. udsalgspris
65 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Bestseller Malbec med topanmeldelser - Kun 65 kr.!

  • Erik Mortensen
  • Vinavisen
  • Finansbureauet

Bodegas Vistalba Árido Malbec 2014

Flaske Vin

Denne forrygende Malbec er en af de bedste anmeldte vine til under 70 kr. vi nogensinde har solgt og vi har solgt flere paller af den. Der er tale om en virkelig god vin fra en af de bedste vingårde i Mendoza i Argentina.e

Dette er 3. årgang af vinen, som vi sælger og vi må sige at kvaliteten er meget konstant. 2014 årgangen er, om muligt, endnu bedre end tidligere årgange. Så det er nu du skal fyld op på Malbec.

Vi tilbyder dig vinen til en vanvittig lav pris på kun 65 kr. Slå til før pallen er tom!

Vinen får topanmeldelsen 6/6 stjerner fra vinanmelder Erik Mortensen, der kalder den en gennemarbejdet og solid klassisk argentiner. Hos Finansbureauet er de også glade for vinen og giver den 5 store stjerner og kalder den Godt Køb og Flot velafbalanceret argentinsk Malbec. 

Vinavisen følger trop og udover topkarakteren 5/5 flotte stjerner mener de at der er tale om en meget anvendelig vin.

Snyd ikke dig selv for dette flotte tilbud.

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

6/6 stjerner fra Erik Mortensen
"Masser af duft af violer og intens smag af vilde brombær og hindbær. En gennemarbejdet og solid klassisk argentiner."

5/5 stjerner på Vinavisen
"Denne rødvin hænger fint sammen med blød og bred frugt, fin krydring, tilpas syre og en lille sødme. En meget anvendelig vin." 

5 stjerner på Finansbureauet
”Flot velafbalanceret argentinsk Malbec med fyldig mund med toner af brombær og mørk chokolade i både næse og mund tilsat et strejf af kakao og marsala i den lange intensive eftersmag. Godt køb.”

Her er anmeldeldserne for 2013 årgangen:

5 stjerner og "GODT KØB" fra Ekstra Bladet
"Intense røde bær i duften. En yderst saftig og frugtig malbec fra Mendoza. Brombær, blåbær, kaffe, lakrids og strejf vanilje." (2013)

5 stjerner fra Winelab.dk
Mads Jordansen:
 "Floralt præg i duften med blå septemberblommer. Det er mørkt, men friskt og rent. Højt niveau for prisklassen. Intens og blød frugt i retning af mørke skovbær og blå violer fylder munden. Super balanceret vin i vanlig flot stil. Klassisk og vellavet argentinsk Malbec. Perfekt til braiseret kød."  (2013)


Om vinen

Vinen fremstår med en dybrød og intens farve. I næsen finder man solbær og brombær, samt et strejf af kardemomme. Smagen er kraftfuld med pæn frugtsødme, og en finish med godt bid. Druerne blev håndplukket den første uge i april 2014.

  • Druer: 100% Malbec
  • Vingård: Bodegas Vistalba
  • Område: Mendoza
  • Land: Argentina
  • Årgang: 2014
  • Alkohol: 13,5%
  • Drikkes bedst: Nu og 2 år frem

Om vingården

Bodega Vistalba blev bygget i tidsrummet 2001 og 2004 i hjertet af Vistalba (Luján de Cuyo). Det var her, Carlos Pulenta udviklede sit personlige vinavlsprojekt, der involverede familiemedlemmer, konsulenter, enologer og en værdifuld gruppe mennesker, der virkelig kendte området.

Vingården er inspireret af den kreolske kultur, der anvender avanceret teknologi og hylder traditionel vinfremstilling. Den er udformet således, at hele vinfremstillingsprocessen gennemføres ved hjælp af tyngdekraften og uden pumper.