Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

115 kr.
Vejl. udsalgspris
49 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 12 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Supertilbud: Zinfandel fra stjerne-vingård til vanvittige 49 kr.!

91 point
Anbefalet
 • Baregomad
 • Vinexpressen
 • Barego' mad
 • Vinavisen

Replica Zinfandel Old Vines 2017

Flaske Vin

Dette må være et af de bedste tilbud, som du får på en Zinfandel i år - Du sparer hele 57%!

Vi tilbyder dig nu denne fantastiske vin til kun 49 kr. ved køb af min. 12 flasker (1 kasse). Køb 24 flasker (2 kasser) og få vinen leveret fragtfrit!

91 point fra Bare Go' Mad, som skriver: ".. Som skabt til at sprede simpel drikkeglæde og fornøjelse for både sjæl og pengepung. Farnese Replica Zinfandel Old Vines leverer varen."

I det sydligste Italien får Zinfandel-druen al den sol, der behager den, så den kan blive dejligt moden og sødmefuld på stokkene.

'Replica' betyder 'gengivelse' og det skal faktisk tages helt bogstaveligt med denne vin. Zinfandel-druen dyrkes jo både i Europa og USA. Den kendes både under navnet Zinfandel og Primitivo, hvoraf det sidste oprindeligt brugtes i Italien og Zinfandel var det amerikanske svar på samme drue. De har i øvrigt samme DNA og den oprindelige drue er faktisk Kroatisk.

Skøn duft og smag af modne, sorte kirsebær, brombær og hindbær. Yderst behageligt snert af chokolade, kaffe og vanilje i eftersmagen.

Med navnet 'Replica Zinfandel Old Vines' sender Farnese et anerkendende nik til den amerikanske tolkning af Zinfandel/Primitivo-druen. Flaskens etiket er stilmæssigt også en tolkning af amerikanske labels fra sidste århundrede.

Ved køb af min. 12 flasker (1 kasse) får du vinen til kun 49 kr.

Køb 24 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

91 point og 5 stjerner fra Bare Go' Mad
"Replica Zinfandel præsterer faktisk så godt til prisen, at den for en stund gerne må sidde med til bords i hverdagene, og når familie og venner inviterer til fest i gadekæret. For hvor er denne vin dejlig ukompliceret og usnobbet. Som skabt til at sprede simpel drikkeglæde og fornøjelse for både sjæl og pengepung. Farnese Replica Zinfandel Old Vines leverer varen."

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Bag den højtråbende retro-etiket ligger en rødvin, der til prisen er ganske god. En typisk vin fra den italienske hæl. Den er i balance med mørke bær og vanilje fra et ophold på egefade. Flasken har skruelåg."

ANBEFALET - Vinexpressen
"Livlig cherry-næse med en lille kant af tørret frugt. Lidt ripasso-agtig syditaliener, hvor man har en lille frisk syre i finalen. God vin til en rigtig fornuftig pris. Anbefalet."


Om vinen

Farnese - Replica Zinfandel Old Vines 2017 er en fyldig, frugtig og generøs Zinfandel fra Puglia. Her i det sydligste Italien får druen al den sol, der behager den, så den kan blive dejligt moden og sødmefuld på stokkene.

Farnese lader endda druerne sidde længere på de ældgamle stokke, end der strengt taget er nødvendigt. Men for at opnå den fuldmodne sødme, ekstra dybde og koncentration i vinen må en af ingredienserne nødvendigvis være tålmodighed. Til gengæld belønnes vi så med en ligefrem drikkeglæde til en uhørt god pris.

Vinen trækker dig ind i sit net med en skøn duft og smag af modne, sorte kirsebær, brombær og hindbær. Frugterne glider sømløst over i hinanden. Yderst behageligt snert af chokolade, kaffe og vanilje i eftersmagen og en flot afrunding fra fadlagringen.

Farnese - Replica Zinfandel Old Vines 2017 er perfekt til sommeren grillretter, da den både løfter måltidet, og samtidigt ikke er så voldsom i sit udtryk, at den stjæler billedet.

 • Druer: Zinfandel
 • Vingård: Farnese Vini
 • Område: Puglia
 • Land: Italien
 • Årgang: 2017
 • Alkohol: 14%
 • Drikkes bedst: 2019 - 2023
 • Lagring: På egefade

Om vingården

Farnese Group er kåret som årets vinproducent 2016/2017 af Luca Maroni. Det er 2. år i streg.

Farnese Vini er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Farnese Vini ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Farnese Vini startede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.