Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

129 kr.
Vejl. udsalgspris
69 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Årets julevin fra Toscana med 97 point - Kun 69 kr.!

97 point
3,9 stjerner
 • Luca Maroni
 • Vinavisen
 • Alt om Vin
 • Vivino

Angelo Borrani - Rosso Toscana 2017 IGT

Flaske Vin

Her kommer årets julevin fra Toscana!

Vinen har fået hele 97 point fra Luca Maroni!

Vinavisen har tildelt vinen topkarakteren 5/5 stjerner "En vin, der fuldt ud lever op til prisen, når det gælder kvaliteten"

Alt Om Vin giver også vinen 5 store stjerner med ordene "Godt match til den danske julemad.”

Vinen er udviklet af Vino Pellegrino, som har et indgående kendskab til det danske vinmarked.

Det er nemlig Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli.

Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring. Perfekt til årstiden….

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas!

Køb nu til kun 69 kr.!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

5/5 stjerner fra Vinavisen
”Friske modne mørke bær er gennemgående i både duften og smagen af denne dejlige rødvin. Især hyldebær og solbær dominerer, og i den uendeligt lange eftersmag er der også noter af syltede blommer. Vinen har en perfekt balance mellem frugtsødme og syre. En vin, der fuldt ud lever op til prisen, når det gælder kvaliteten. Nyd den til tørre italienske og spanske oste.”

5 stjerner fra "Alt Om Vin" 
”Smagsnoter: Meget indsmigrende solmoden frugt af boysen- og blåbær. Mellemfyldig rund cremet og harmonisk vin med en dejlig frugtsødme og en fin lille forfriskende syre der giver vinen balance. Godt match til den danske julemad.”

3,9 stjerner på Vivino
"Lille buket, masser af smag (bl.a kirsebær). Flot dybrød farve. Ligner en “super-toscaner”. Gød også til vildt."


Om vinen

Druerne til denne vin dyrkes i bakkede områder, med kalkholdigt ler i undergrunden. Perfekt til denne type vin, da den gode jordbund bruges til at balancere vinen i sin smag.

Druerne der bruges i denne vin, er Sangiovese og Merlot. Fra gode gamle vinstokke i regionens bakkede område. Druerne er alle traditionelle i toscansk vin.

Efter høsten i slutningen af oktober, presses druerne, hvorefter macerationen løber over 1-2 uger. Vinen lagres efterfølgende i ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 måneder. Efterfølgende lagring på flaske, indtil vinen frigives til salg.

En flot dybrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær og frugter. Vinen har en lækker frugtsmag af mørke bær, et strejf af vanilje og charmerende sødme. God balance og meget drikkevenlig. 

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas. Serveres ved 16-18 grader

 • Druer: 70% Sangiovese og 30% Merlot 
 • Vingård: Vino Pellegrino
 • Område: Toscana
 • Land: Italien
 • Årgang: 2017
 • Alkohol: 13,5%
 • Drikkes bedst: Drikkes nu og 5-7 år frem.
 • Lagring: 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 måneder

Om vingården

Det er Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli.

Pellegrino Vini har et indgående kendskab til det danske vinmarked. Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring.

Det er Rossetti Vini, som har leveret druer og produktionsanlæg til fremstillingen af vinen.

Rossetti Vini og dens marker ligger i et område nær byen Vinci, mellem Firenze og Pisa. Her har man i flere generationer produceret vin af højeste kvalitet. Produktionsanlægget hos Rossetti er topmoderne, og møder på den måde de krav der stilles til kvalitet og pris.