Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

99 kr.
Vejl. udsalgspris
59 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

6-stjernet Sangiovese-kup fra Supervingård - Kun 59 kr.!

Guldmedalje
Great Value
96 point
94 point
 • Finansbureauet
 • Vinavisen
 • Selections Mondiales Des Vins
 • Ultimate Wine Challenge
 • Luca Maroni
 • Toronto Star

Farnese - Fantini Sangiovese IGT 2017

Flaske Vin

Denne anmelderrost Sangiovese fra Supervingården Farnese, kommer fra markerne i distrikterne Ortona og San Salvo i Abruzzo. Vinen er lavet udelukkende på Sangiovese druen, som er kendt for sin intense saft og kraft. Denne vin er ingen undtagelse. Der er virkelig tale om en rigtig lækker frugtig rødvin.

Vi kan tilbyde dig vinen til kun 59 kr. Slå til før pallen er tom!

Anmelderne står i kø for at rose vinen, som har fået hele 94 point fra Toronto Star. Der er bestemt tale om "Value for Money" her. Vinen har endvidere fået den store Guldmedalje ved Selections Mondiales Des Vins Canada.

Herhjemme har både Finansbureauet og Vinavisen givet vinen topkarakter. Det kommer dog næppe som en overraskelse, at en vin fra Farnese vingården bliver overdynget med point, stjerner og medaljer. Det gør jo næsten alle af deres vine.

Her er der ingen svinkeærinder, kun super god vin til en lille penge.

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

6/6 stjerner fra Finansbureauet
"En lille Sangiovese bombe fra Fantini som byder på høj kvalitet i forhold til prisen. Sødmefuld næse med noter af mørke kirsebær som går igen i den bløde mellemfyldige mund tilsat lidt herbale noter og fadpræg."

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Det er dejligt at vide, at man også kan få en fin og lækker rødvin uden bamse-procenter. Her er en af slagsen - Den er let, med god frugtsmag og fin krydring. Et godt bekendtskab."


Om vinen

Klimaet i Abruzzo er særdeles velegnet til at dyrke vin. Placeringen i midten af Italien, giver kombinationen af det nordlige og midterste Italien´s frugtbarhed, og syden intense saft og kraft i druerne.

Man kan se endeløse rækker af vinstokke strække sig ned af bjergsiden på bjerget Majella. Fra de mere højtliggende områder, helt ned til kysten. Eksponeringen fra solen og de milde havvinde giver et fantastisk mikroklima, som resulterer i druer der gror og aldres formidabelt.

Straks efter høsten, presses druerne. Man bruger herefter en produktionsteknik hvor mosten fra druerne, løber frit til tanken. Ingen pumper bruges, for på den måde at opnå en mere nænsom behandling af vinen.

Gæringen foretages over 10 dage. Efterfølgende lagring på ståltanke i 5-6 måneder. Alt håndtering af mosten foregår i et miljø uden lit, for at bevare flest mulige aromaer i vinen

En dyb rød farve kombineret med en lækker frugtig næse, lang og vedholdende duft med noter af jordbær og mørke kirsebær. Flot balanceret krop med en smule tanniner og en intens og lang eftersmag. En rigtig lækker rødvin fra en absolut topproducent.

En rigtig god vin som kan drikkes til de fleste retter med både pasta og kød.

 • Druer: 100% Sangiovese
 • Vingård: Farnese Vini
 • Område: Abruzzo
 • Land: Italien
 • Årgang: 2017
 • Alkohol: 12%
 • Drikkes bedst: Drikkes nu og 4-5 år frem
 • Lagring: På ståltanke i 5-6 måneder

Om vingården

Farnese Group er kåret som årets vinproducent 2016/2017 af Luca Maroni. Det er 2. år i streg.

Farnese Vini er, i forhold til branchen, en relativ ung virksomhed (startet i 1994). Til trods for dette er man meget ambitiøs, og med sit meget høje kvalitetsniveau eksporterer man nu til 74 lande og har en produktion på mere end 20 millioner flasker.

Farnese Vini ligger i byen Ortona i regionen Abruzzo.  Navnet Farnese har været forbundet med byen siden 1538 hvor en prins ved navn Farnese, byggede det smukke ”Palazzo Farnese” hvor han trak sig tilbage og levede med en Østrigsk prinsesse.

Siden Farnese Vini startede i Abruzzo, har man efterfølgende udvidet til også at dække regionerne Campagnien, Sicilien, Basilicata og Apulien. På de relativ få år man har eksisteret, er man blevet den førende vinproducent i Syditalien, og producenten med flest præmieringer og flotte imponerende anmeldelser. Ikke bare i det sydlige Italien, men i hele Italien.