Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

100 kr.
Vejl. udsalgspris
65 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Ny forrygende årgang af Mammoth Zinfandel med masser af Power!

Mammoth Zinfandel 2017

Flaske Vin

Så har vi fået fat i en palle af den nye årgang af Mammoth Zinfandel 2017. Dette er en skøn rødvin, som både leverer en yderst overlegen vinoplevelse, men som samtidig også er et fund til prisen. Dens fylde, velintegrerede syre og sødmefulde let krydrede frugtige mund minder utrolig meget om en oversøisk Zinfandel, men man får med denne kæmpe noget mere for sine penge.

Den nye årgang er ikke anmeldt endnu, men den forrige årgang fik topkarakteren 5/5 stjerner fra Vinavisen og Finansbureauet kvitterede også med 5 store stjerner og kaldte vinen for et godt køb til prisen.

Vi kan nemlig tilbyde dig denne skønne vin til kun 65 kr. Slå til før pallen er tom!

Internationalt har vinen fået den store guldmedalje på Mundus Vini samt guldmedalje ved SAKURA - Japan's Women's International Wine Competition. Det garanterer for en høj kvalitet!

Vi har at gøre med en stor vin. En majestætisk en af slagsen, som med sin frugtrige, koncentrerede krop, duften af fadlagring og dens flotte viskositet, blæser en om kuld på skønneste vis. Den lever virkelig op til sit navn. 

Gå ikke glip af denne skønne vin!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

Anmeldelser af 2016 årgangen:

5/5 stjerner fra Vinavisen

"En dejlig rødvin med en vinøs duft af vellagret frugt og en herlig frugtrig og fyldig smag med modne brombær, varme krydrede noter og en indtagende frugtsødme. En vin, mange vil kunne lide - og en vin til en meget rimelig pris."

5 stjerner fra Finansbureauet
"Syditaliensk pleaser med varm næse med herbale undertoner og rund frugtintensiv mund med righoldige mængder ribs og brombær tilsat strejf af peber og vanilje. Godt køb til prisen."


Om vinen

Mammoth Zinfandel er produceret på 100% Zinfandel (Primitivo) fra Apulien, fra marker omkring Manduria. Vinen er fadlagret på amerikansk eg, som giver masser af nuancer som man kender fra de `rigtige` (...og dyrere) Californiske Zinfandels - noter som chokolade, vanilje og karamel. 

Farven er dyb mørkerød. Aromaerne er dommineret af mørke bær, som blåbær og brombær, samt hints af fad, chokolade og vanilje. Smagen er særdeles fyldig og rig, og man bombarderes af fyldig og koncentreret mørk frugt, samt nuancer fra fadlagringen som chokolade, mynte, vanilje, kaffe og lakrids. En super vin i flot harmoni, som slutter i en lang, blød og frugtrig eftersmag.

Nyd denne vin ved 17-18° grader til fx røde bøffer, roastbeef, store hamburgere, grillmad eller blot som en super velskabt hyggevin. 

  • Druer: Primitivo
  • Område: Apulien
  • Land: Italien
  • Årgang: 2017
  • Alkohol: 14%
  • Drikkes bedst: Nu og 3 år frem
  • Lagring: 6 måneder på fad

Om vingården

Mare Magnum er en af verdens største vin-producenter. Deres filosofi går ud på at finde de bedste lokale vinbønder og fremstille de bedste vine, som de så introducerer på det globale vinmarked. De fokuserer udelukkende på kvalitetsvin i alle prisklasser.