Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

120 kr.
Vejl. udsalgspris
65 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Syditaliens bedste vinkøb ifølge Gambero Rosso - Kun 65 kr.!

Guldmedalje
 • Finansbureauet
 • Vinavisen
 • Concours Mondial de Bruxelles

Risveglio 72100 Negroamaro 2015

Flaske Vin

Så har vi fået fat i en palle af denne forrygende rødvin, som Gambero Rosso har udråbt til Syditaliens bedste vinkøb!

Dette er en urimelig lækker Negroamaro til en helt fantastisk lav pris.

Vinen har fået Finansbureuaets topkarakter, som er 6 af 6 stjerner og den store Guldmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles.

Vinavisen kvitterer også med topkarakteren 5/5 stjerner og kalder vinen en bamsevin, men med sin gode, varme frugt, bløde tanniner og ikke mindst markante sødme er det en vin, som mange vil være glade for.

Vi kan tilbyde dig denne dejlige vin til kun 65 kr. Slå til før pallen er tom!

Denne flotte rødvin har en rubinrød farve med violette nuancer. Aromaer af modne kirsebær og solbær, samt hints af peber, vanilje og kaffe. Den store, saftige og rige frugt er drivkraften i denne vin, som giver virkelig meget for pengene. Eftersmagen er lang, frugtrig og sødmefuld.

Dette er bare en vin, som du ikke må gå glip af!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

6/6 stjerner fra Finansbureauet
"Sikkert hit i form af en syditaliensk Negroamaro med indsmigrende kirsebærnæse og cremet mund med bløde tanniner, som omfavner vinens flamboyante noter af kakao, vanilje og solbær i skøn forening. Fantastisk køb til prisen."

5/5 stjerner fra Vinavisen
"Kraftig og meget fyldig rødvin - en bamsevin, men med sin gode, varme frugt, bløde tanniner og ikke mindst markante sødme er det en vin, som mange vil være glade for."


Om vinen

Vinen kommer fra Brindisi i Apulien. Derfra navnet `72100`, som er postnummeret. Den er produceret af 100% Negroamaro druer fra over 100 år gamle vinstokke. Negroamaro druen stortrives i Syditaliens varme sol, og det kan smages i denne vin. De gamle vinstokke yder ikke en særlig stor mængde druer, men druer med masser af koncentreret frugt. For at bevare så meget frisk frugt i vinen som muligt, så har vinen kun lagret 3 måneder i egefade, men til gengæld helt nye egefade, som har givet vinen noter af vanilje og kaffe. Derefter har vinen lagret 12 måneder i ståltanke. 13,5% alkohol.

Denne flotte rødvin har en rubinrød farve med violette nuancer. Aromaer af modne kirsebær og solbær, samt hints af peber, vanilje og kaffe. Den store, saftige og rige frugt er drivkraften i denne vin, som giver virkelig meget for pengene. Eftersmagen er lang, frugtrig og sødmefuld.

Server vinen ved 16-17 grader til retter med f.eks. pasta, pizza, svinekød, grillkød eller vildt.

Muligvis den bedste vin vi har til prisen i vores sortiment! 72100 Negroamaro tilbyder intens og fyldig frugt til en yderst fornuftig pris

 • Druer: 100% Negroamaro
 • Vingård: Risveglio
 • Område: Apulien
 • Land: Italien
 • Årgang: 2015
 • Alkohol: 13,5%
 • Drikkes bedst: Nu og 4-5 år frem
 • Lagring: 3 mdr i nye fade og 12 mdr i ståltanke

Om vingården

Risveglio er en sammenslutning af mindre vingårde i området, som er gået sammen om at lave vin, og de har bygge et nyt top moderne vineri. Risveglio betyder meget passende "opvågning". Risveglio råder over ca. 150 hektar, beplantet med primært Negroamaro, Primitivo og Malvasia.