Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

100 kr.
Vejl. udsalgspris
65 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Kasser tilbage
Flaske Vin Flaske Vin

Populær Power-rødvin med 95 point fra Decanter - Kun 65 kr.!

95 point
Guldmedalje
Guldmedalje
3,9 stjerner
 • Decanter
 • Berliner Wein Trophy
 • Gilbert & Gaillard
 • Vivino
 • Flaskehalsen

Time Waits For No One Red Skull 2017

Flaske Vin

Den topanmeldte Red Skull fra Finca Bacara er en særdeles vellykket rødvin. Her går det hele op i en højere enhed, med masser af kraftfuld og intens moden frugt, kombineret med friskhed og spændende krydret nuancer. Den skal prøves…!

Tiden venter ikke på nogen, heller ikke dig. Så skynd dig at købe et par kasser af denne drabeligt udseende, men skønt smagende spanske Power-rødvin med 95 point fra Decanter til kun 65 kr.

Time Waits For No One `Red Skull` 2017 er en prisvindende spansk rødvin, som du nu kan få til en særdeles god pris!

Vinen er produceret på 100% Monastrell som de fleste vine herfra er, med masser af saft, kraft og krydderier, men også med en lille fin syre og en flot balance - noget som vinene herfra ellers ofte kritiseres for at mangle.

Vinen er præmieret med hele 95 point i Decanter, 5 stjerner af Flaskehalsen og 2 Guldmedaljer! Det er altså en vin fra en af de øvre hylder, selvom vores pris antyder noget andet!

Den topanmeldte Red Skull fra Finca Bacara er en særdeles vellykket rødvin. Her går det hele op i en højere enhed, med masser af kraftfuld og intens moden frugt, kombineret med friskhed og spændende krydret nuancer.

Dette er en vin, som bare skal prøves!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

95 point fra Decanter
"Dark, ripe fruits and delicious spicy oak, subdued and ripe. An abundance of everything, tannin, ripe blackberry fruit, juicy acidity, all working perfectly together."

5 stjerner fra Flaskehalsen
"Monastrell er den mest udbredte drue i det sydøstlige Spanien, hvor Jumilla-området ligger – gemt inde i landet bag storbyen Alicante og al turismen. Duften på denne vin er fyldig og marmeladeagtig, og Monastrell-druens vildskab er fint tøjlet i duften, mens smagen er sødmefuld med masser af solmodne frugter. Den mest markante vildskab findes i syren, der giver en ordentlig omgang rusken i gummerne og således skaber et fint modspil til den ellers bløde stil, der afrundes med en god portion varme krydderi i en powerfuld slutning."

3,9 stjerner på Vivino
"Mørk i glasset. Mellemfed, læskende og rig frugtsødme dominineret af svesker. God syre til at skære igennem. En lækker vin som de fleste vil synes om."


Om vinen

Farven er rubinrød, med granatrøde reflekser. Intense og kraftige aromaer af modne kirsebær, blommer og brombær, samt hints af krydderier, kakao og vanilje. Fyldig, tæt og intens vin, som dog er meget balanceret med sin friske og livlige stil sammen med de modne frugtnuancer. Eftersmagen er lang og vedvarende.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den bl.a. til lam, svinekød, grillet oksekød, eller til flæskestegen juleaften. Vinen vil også være en fin ledsager til let modnet oste.

 • Druer: Monastrell
 • Vingård: Finca Bacara
 • Område: DO Jumilla
 • Land: Spanien
 • Årgang: 2017
 • Alkohol: 14,5%
 • Drikkes bedst: Nu og 2 år frem
 • Lagring: 6 måneder på amerikanske fade

Om vingården

Finca Bacara er beliggende i Murcia i det sydlige Spanien. Vingården fokuserer på at lave nye spændende vine med høj kvalitet. De lægger også stor vægt på at lave spændende ikke traditionalle etikker, der udståler den friske holdning, som vingården har til vinfremstilling.