Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Log ind

135,00 kr.
Vejl. udsalgspris
55,00 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min.6 stk.)
1 kasse
330,00 kr.
Pris ved køb af 1 kasse:

Årets Italienske Vinkup med 98/99 point - Nu til vanvittig lav pris!

98/99 pointLuca Maroni
Baregomad
Smag På Vin

Barbanera L'Opera 2022

Flaske Vin

Dette er årets bedste vinkup - Italiensk frugtbombe med 98 point.

Vores mest solgte vin til dato - Vores kunder knuselsker simpelthen denne skønne vin.

Vi tilbyder dig nu denne fantastiske vin til vanvittig lav pris!

Barbanera laver denne vidunderligt fløjlsbløde Barbanera L'Opera, som den italienske vinguru Luca Maroni tildeler vanvittige 98 ud af 99 mulige point

L'Opera tilbyder uhørt stor value for money med en meget fyldig, frugtrig og imponerende opgradering ift. tidligere årgange!

Slå til før pallen er tom!

De danske anmeldere går hvert år i selvsving over L'Opera, der fandt vej til listen over de 100 bedste vinkøb hos Thomas Rydberg, prædikater som "Godt køb!""Usandsynligt meget vin til prisen" og meget, meget mere.

Barbaneras L'Opera er en helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Blandingen giver lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. For hold da op, det virker!

Smagen er helt uden skarpe kanter og kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset, og der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone - og mere til.

Husk at købe nok af denne fantastiske vin!

Fragtfri levering ved køb over 699 kr.

6/6 stjerner + 96 point fra Barego'mad (2018)
"Taget prisen i betragtning byder L’Opera på utrolig meget dybde og kompleksitet, hvor den friske let perlende syre får den tætte frugtdrevne sødme til at rulle over tungen som en anden bowlingkugle fast besluttet på at lave sin 10. strike i træk. Bang! Strike. Barbanera L’Opera 2018 gør det igen, hvis mage man skal lede længe efter til prisen. Det kan kun blive til seks ud af seks stjerner. Tak for forestillingen."

5 stjerner fra Smag på Vin (2018)
"Pæn koncentration og fine kirsebærnoter i duft og smag, medium syre og god afrundet tannin. Meget alsidig anvendelig. Både som hverdagsvin, men også til festen, hvor vinen ikke må stjæle fokus men stadig smage godt og falde i de flestes smag."

3,9 stjerner på Vivino
"Lækker blød og kraftig vin med antydning af kirsebær og tobak . En vin der gør sig godt med såvel som uden mad. Kort eftersmag."

Om vinen

L'Opera er sammensat af tre af italiens bedste druer: Sangiovese fra Toscana, Primitivo fra Puglia og Nero d'Avola fra Sicilien. Formålet med denne usædvanlige blanding er at opnå en rund og blød vin med både intensitet og elegance. 

Barbanera har udelukkende ladet L'Opera lagre på stålfade, for egelagring har ganske enkelt ikke været nødvendigt. Der er så god modenhed og sødme i druerne, at vinen ikke har brug for yderligere afrunding fra egen. Anbefales til de fleste kødretter, pastaretter og risotto. Superlækker som meditationsvin.

  • Druer: Sangiovese, Primitivo, Nero d'Avola.
  • Vingård: Barbanera
  • Område: Toscana, Puglia og Sicilien
  • Land: Italien
  • Årgang: 2022
  • Alkohol: 14%
  • Drikkes bedst: Nu og 4 år frem
Om vingården

Barbanera har produceret vin i det sydlige Toscana siden 1938. Den lille familievirksomhed har de sidste 5-10 år haft vokseværk, da deres vine har et unikt forhold mellem koncentration, frugt, sødme og pris.De kølige lande er blevet et vigtigt marked for Barbanera, da vi i det kolde Nord efterspørger vin med varme og sødme. En stil Barbanera excellerer bedre end nogen anden.Hos Barbanera føler man sig ikke bundet af traditioner i kampen for at opnå den optimale smag. Derfor bliver der eksperimenteret både på marken og i vinkælderen for at sammensætte de bedst mulige vine overhovedet. L'Opera er resultatet af det arbejde, og har de sidste 2 år taget anmelderne med storm.


Udforsk vores lager

Flere paller er netop ankommet og sælges alle til specialpris! Kig på vores andre tilbud. Udforsk


Nyhedsbrev

Ja tak, send mig en mail når I sætte en ny palle til salg