Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Log ind

149 kr.
Vejl. udsalgspris
79 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min.6 stk.)
1 kasse
474 kr.
Pris ved køb af 1 kasse:

Italiensk "Bourgogne": Et topkøb fra Sicilien med 91 point - Kun 79 kr.!

91 pointMad og Monopolet

Baglio Onuri Nerello Mascalese 2022

Flaske Vin

Denne vin er et "Must try" for alle, der elsker Bourgogne og Pinot Noir!

Baglio Onuri har her lavet en fantastisk vin på druesorten, Nerello Mascalese, der har givet endnu mere rosende omtale til de forrygende vine, der bliver lavet på Sicilien.

Vinen er kølig og saftig i stilen med både røde bær og violer samt burgundiske træk af skovbund og mineralitet.

En særdeles elegant vin, som med garanti også vil falde i god jord hos Barolo-nydere! 

Et topkøb fra Sicilien, der med god grund har høstet hele 91 point fra Mad & Monopolet!

Vinen står smukt i glasset med en ren kirsebærrød farve. Næsen inviterer indenfor med en Pinot Noir-lignende parfume og elegance.

Baglio Onuri er silkeblød og frisk med spandevis af røde frugter, der spiller perfekt sammen med mokka og tobak fra fadlagringen.

Eftersmagen er læskende frisk og elegant med blide, venlige tanniner, der gør den sicilianske rødvin farligt drikkevenlig.

Alle Pinot Noir-fans må smage med her!

Køb nu til kun 79 kr.!

Fragtfri levering ved køb over 999 kr.

91 point fra Mad & Monopolet
"Denne vin er en rigtig ”crowdpleaser” – alle kan være med. Duften af jordbær, hindbær, ribs, svampe, muld, peber og tobak. I munden er den blød, hvor du fornemmer friskhed, syre og en fin frugtfylde. Den er helt perfekt til en god pizza fra grillen."

Anmeldelser af 2019 årgangen:

93 point fra WineWherever, Rasmus Christensen
"Smuk og elegant duft af knuste tranebær, våd skovbund og tørrede krydderier. I munden er der fine rødfrugtede noter og tanniner, der føles som silke, der bliver trukket igennem munden på en. Men vinens allerbedste element er, at der er fuld smæk på en mundvandsdrivende syre, der gør vinen både livlig og frisk, og virklig skaber karakter i vinen. Seriøs vin til småpenge."

90 point fra Mad & Monopolet
"En utrolig lækker vin til prisen. I næsen har den noter af mørke kirsebær, brombær, blomme, vanilje, tobak, nelliker og mørk chokolade. I munden er den læskende, fuldstændig drikkeklar og byder på et flot glas, hvor der er sødme, en blid syre og en lækker krydret afslutning. Flot glas til pengene." 

Om vinen

Baglio Onuri Nerello Mascalese er produceret på 100% Nerello Mascalese. Alle druerne bliver høstet ved håndkraft fra vinmarker med masser af sten, ler og kalksten. Mosten koldmacerer inden gæring for at trække ekstra smag og farve ud af drueskallerne. Vinen gæres dernæst frugtbevarende på ståltank med 15 dages efterfølgende maceration. Efter endt gæring bliver den færdige vin modnet i 6 måneder på 5000 liters egetræsfade.   

Vinen står smukt i glasset med en ren kirsebærrød farve. Næsen inviterer indenfor med en Pinot Noir-lignende parfume og elegance. Mørke skovjordbær, granatæble, hindbær, røde kirsebær og brombær kombineres med florale strejf af rosenblade og violer. Burgundiske noter af skovbund, trøfler og fadkrydderi blander sig også med den friske frugt. I munden er Baglio Onuri silkeblød og frisk med spandevis af røde frugter, der spiller perfekt sammen med mokka og tobak fra fadlagringen. Eftersmagen er læskende fisk og elegant med blide, venlige tanniner, der gør den sicilianske rødvin farligt drikkevenlig. Alle Pinot Noir-fans må smage med her! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.

Vinen passer fremragende til røde bøffer, pasta bolognese, fjerkræ, grillet fisk samt modne oste.  Nyd vinen ved 14-17°C.

  • Druer: 100% Nerello Mascalese
  • Vingård: Baglio Onuri
  • Område: Sicilien
  • Land: Italien
  • Årgang: 2022
  • Alkohol: 14%
  • Drikkes bedst: 8-10 år fra høståret
  • Lagring: 6 måneder på 5000 liters egetræsfade
Om vingården

Baglio Onuri vingården er beliggende på Sicilien. 

Baglio Onuri bestræber sig på at lave kvalitets-vine på spændende druer.

​De bruger bl.a. Nerello Mascalese-druen til at lave en Italiensk "Bourgogne" vin, som tryllebinder kunderne.


Udforsk vores lager

Flere paller er netop ankommet og sælges alle til specialpris! Kig på vores andre tilbud. Udforsk


Nyhedsbrev

Ja tak, send mig en mail når I sætte en ny palle til salg