Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Log ind

139,00 kr.
Vejl. udsalgspris
75,00 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min.6 stk.)
1 kasse
450,00 kr.
Pris ved køb af 1 kasse:

Vanvittigt Riesling-kup fra Mosel!

Gastro
Smag På Vin

Cliffhanger - Riesling - Trocken - Dry 2023

Flaske Vin

Her er et af årets absolut vildeste hvidvinskup!

Super lækker Mosel-Riesling til en brøkdel af, hvad områdets "gamle" producenter koster.

Cliffhanger er fire unge tyske vinmageres mesterstykke, og en helt ny reference for, hvor god Mosel-Riesling der kan købes per krone!
Alle fire vinmagere laver vin på egne vingårde i Tyskland, men har længe haft drømmen om få fingrene i de gode Mosel-marker. Det er nu lykkedes, og Cliffhanger er skabt!

Køb nu til ekstra lav pris!

Riesling-druerne til Cliffhanger kommer fra nogle af områdets stejleste og mest ufremkommelige skrænter, hvor det kan være svært at se om vinbonden er i gang med at høste eller med at bestige bjerget.

Denne udgave (Trocken/Dry) er tør, men ikke knastør, og præsenterer en knivskarp og ren Riesling-smag. Er du i forvejen ynder af områdets flotte vine, vil du nikke genkendende til både smag og stil - blot ikke til prisen.

Smagen er frisk med solmodne æbler og citrus, og selvom det ikke burde kunne lade sig gøre til prisen, har vinen både stor mineralitet og kompleksitet.

Her er virkeligt value-for-money, og vi har kun kunnet skaffe et lille parti af vinen, så skynd dig at få et par kasser i hus nu!

Fragtfri levering ved køb over 699 kr.

5 stjerner fra GASTRO
"Utroligt..."

5 stjerner fra Smag På Vin
"Dejlig næse med grønne æbler, nektarin og en kalket mineralitet. God mellemfyldig mundfylde med rund frugt og fin syre. Noter af æbler, lime og en smule abrikos. Selv om den kaldes dry, er vi mere over i det halvtørre, men netop på grund af den fine syre, holder den flot. God Riesling til god pris."

Om vinen

På trods af sin indbydende og moderne indpakning, er Cliffhanger Riesling så klassisk som det kan gøres.

Håndhøstede druer (maskiner KAN ikke høste på de stejle marker) fra gamle vinstokke, og her i den større stil, som giver den rene og komplekse Riesling-oplevelse, der som regel har en helt anden pris.

Efter høst og gæring lagres vinen i 4 måneder på ståltanke, og hældes derefter på flaske. Som det er tilfældet med andre gode Riesling-vine, er vinens liv dog først begyndt når den hældes på flaske. Denne årgang er først ved at være drikkeklar nu, hvor den friske frugtsyre er begyndt at integreres fint i vinen, men Cliffhanger vil fortsat udvikle sig positivt de næste adskillige år, og byde på endnu større smagsoplevelser.

  • Druer: 100% Riesling
  • Vingård: Cliffhanger
  • Område: Mosel
  • Land: Riesling
  • Årgang: 2023
  • Alkohol: 11,5%
  • Drikkes bedst: 2023 - 2029
  • Lagring: 4 måneder på ståltanke
Om vingården

Cliffhanger laves af 4 unge tyske vinmagere med det besynderlige firmanavn PLOB. Ordet er en sammentrækning af de 4 iværksætteres efternavne: Pauly, Ludwig, Oberbillig og Berres.

Hver især arbejder de også på egne vingårde, men har i en årrække haft ønsket om at lave stor og tilgængelig vin i kult-området Mosel.

Det giver sved på panden både at styre egen vingård og klatre på Mosel-vinmarker når der skal høstes, men resultatet har været sliddet værd - Cliffhanger er blevet en enorm international succes, da den har klemt den berømte Mosel-kvalitet ned i et helt nyt prisleje.


Udforsk vores lager

Flere paller er netop ankommet og sælges alle til specialpris! Kig på vores andre tilbud. Udforsk


Nyhedsbrev

Ja tak, send mig en mail når I sætte en ny palle til salg