Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Log ind

139 kr.
Vejl. udsalgspris
79 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min.6 stk.)
1 kasse
474 kr.
Pris ved køb af 1 kasse:

Skøn Californisk Chardonnay-spradebasse fra Rebel Ridge!

Rebel - Ridge Chard 2020

Flaske Vin

Du kender sikkert allerede de meget populære rødvine, der hvert år skifter navn efter høsten. Aktuelt er det Noir20 og Zin19, der er på lager.

Og langt om længe har Rebel Ridge haft succes med at source Chardonnay-druer, der kunne leve op til kravene og Chard 20 er derfor endelig en realitet. Det er en absolut skøn californisk Chardonnay-spradebasse.

Rebel Ridge - Chard 20 er det prisstærke alternativ for dig, der også er vild med udtrykket i vores andre og lidt dyrere fyldige, californiske Chardonnay-vine.

Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil.

Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af.

Hvad smager den af?
Duften i Rebel Ridge - Chard 19 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

Køb nu til kun 75 kr.!

Fragtfri levering ved køb over 699 kr.

Om vinen

Rebel Ridge - Chard 20 er det prisstærke alternativ for dig, der er vild med udtrykket i Pound Cake. Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil.

Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af.

Duften i Rebel Ridge - Chard 20 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

  • Druer: Chardonnay
  • Vingård: Rebel Ridge
  • Område: Californien
  • Land: USA
  • Årgang: 2020
  • Alkohol: 14,5%
  • Drikkes bedst: Nu og 2 år frem
  • Lagring: 9 måneder på amerikansk eg
Om vingården

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere  mødtes. 

I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. 
Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere "full on fruit". 

Rebel Ridge blev født og både vinmagernes ekspertise i at fremhæve hver en frugtnuance i druerne, samt den intense varme i Californiens Lodi-område er tydelig i vinene. 

De flotte etiketter i serien afspejler på fornem vis vinmagernes ønske om at lave en velsmagende og frugtrig vin uden dikkedarer. No nonsense! 


Udforsk vores lager

Flere paller er netop ankommet og sælges alle til specialpris! Kig på vores andre tilbud. Udforsk


Nyhedsbrev

Ja tak, send mig en mail når I sætte en ny palle til salg