Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Log ind

189,95 kr.
Vejl. udsalgspris
84,95 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min.6 stk.)
1 kasse
509,70 kr.
Pris ved køb af 1 kasse:

Tropisk frugtsaftig Chardonnay fra Bourgogne med 95 point!

95 pointFlaskehalsen

Prosper Maufoux Mâcon-Villages 2023

Flaske Vin

Nr. 1 i Bedste hvidvine under 100 kr.! - Flaskehalsen

Er du til tropisk frugtsaftig og citrusmineralsk Chardonnay fra Bourgogne? 

Så kan du godt finde proptrækkeren frem, for nu er Prosper Maufoux’ dugfriske årgang 2023 landet med topanmeldelser på helt op til 95 points fra Flaskehalsen. 

Vi befinder os i Mâcon-Villages, i det sydlige Bourgogne, lige op ad det berømte Pouilly-Fuissé. Området er kendt for at levere stor, hvid Bourgogne, men til meget færre penge end i det dyre Cote d’Or.  

Topanmeldt, blød og delikat Bourgogne burde koste det dobbelte…

Vinen er smuk og klar citrongul i glasset med grønne nuancer.

Næsen er pirrende frisk med indsmigrende frugtnuancer af grønne æbler, pære, citron, honningmelon og fersken.

Slyng vinen i glasset og du får saltet mineralitet, friske mandler og noter af ristet brød.

I munden smyr vinen sig om tungen med delikat, Chardonnay-blød frugt. Imponerende renhed og detaljerigdom!

Du belønnes med en lang og harmonisk finish, hvor den forfriskende mineralitet straks giver lyst til en slurk mere…

Skål! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.

Køb nu til ekstra lav pris!

Fragtfri levering ved køb over 999 kr.

95 point fra Flaskehalsen
"
Fremragende afbalanceret hvid Bourgogne... Det her smager fremragende. En hvidvin med fantastisk saft, dybde, friskhed og en god portion blide, lyse frugter. I begyndelsen fornemmer jeg små, fine syre-prik på tungen, og det hele blødes op af den supercharmerende frugt. Det er hvid Bourgogne med kæmpe value for pengene. Smukt sammensat med imponerende lag og en fantastisk umiddelbar charme, der gør den helt uimodståelig. Et af de bedste hvide Bourgogne-køb jeg har smagt i en evighed,"

Anmeldelser af 2022 årgangen:

94 point fra Flaskehalsen
"Hvid Bourgogne til en tilbudspris under 100 kroner. Det får advarselslamperne til at blinke, men Prosper Maufoux formår alligevel at overbevise med denne Macon-Villages. Det er ungt og friskt, og selvom der ikke er den store kompleksitet i Chardonnay-druernes udfoldelse, så er balancen på et punkt, hvor det virkelig virker. Hvid Chardonnay til en meget flot pris, og hvor alle kan være med når både budget af smagsfinurlighed tages i betragtning."

93 point fra Mad & Monopolet
"Det er lidt af et røverkøb det her - det er hvid Bourgogne, og den koster mindre end 100 kr. - det burde være umuligt. Denne har duft af gule æbler, citrus, fersken, toast, hasselnødder og et hint af marcipan. I munden er den frisk, let mineralsk, men bestemt også med krop og fylde samt en virkelig lækker frugtsødme"

93 point fra  WineWherever, Rasmus Christensen 
"Utroligt at man stadig kan få god bourgogne i dette prisleje. For denne vin er på ingen måde en sparet oplevelse. Masser af moden frugt og fylde i munden. Noter af revet citronskal, rosmarin og grøn te. Den har tørstof og tanniner, der skaber friktion i munden. Meget vellavet og moderne i stilen. Kæmpe anbefaling!"

Om vinen

Prosper Maufoux Mâcon-Villages er fremstillet på 100% Chardonnay fra Macon-kommunen Igé. Bemærk, at vinen er fremstillet i frisk og læskende frugtren stil – helt fri for ny eg. Vinen har modnet i flere måneder i kontakt med de fine gærrester, hvilket giver vinen en herlig, cremet tekstur. 

Smuk og klar citrongul i glasset med grønne nuancer. Næsen er pirrende frisk med indsmigrende frugtnuancer af grønne æbler, pære, citron, honningmelon og fersken. Slyng vinen i glasset og du får saltet mineralitet, friske mandler og noter af ristet brød. I munden smyr vinen sig om tungen med delikat, Chardonnay-blød frugt. Imponerende renhed og detaljerigdom! Du belønnes med en lang og harmonisk finish, hvor den forfriskende mineralitet straks giver lyst til en slurk mere… Skål! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.    

Vinen er dejlig som aperitif og en god ledsager til dampede fisk og skaldyr, sushi, salater, fjerkræ, grøntsagsretter og milde oste. Nydes ved 10-12°C

 

  • Druer: Chardonnay
  • Vingård: Prosper Maufoux
  • Område: Bourgogne
  • Land: Frankrig
  • Årgang: 2023
  • Alkohol: 13%
  • Drikkes bedst: Nu og 4-5 år fra høståret
Om vingården

Prosper Maufoux er ejet af det store Cremant hus Veuve Ambal. De har vinmarker i næsten alle Bourgogne distrikterne og producerer superkvaliteter til rimelige priser.

Prosper Maufoux’ vine modner under perfekte klimatiske betingelser i hovedkvarterets hvælvede kældre fra 1400-tallet. 

Prosper Maufoux har siden 2009 været ejet af den kvalitetsbevidste Piffault-familie, som i forvejen står bag bourgognes største Crémant de Bourgogne-mærke, Veuve Ambal.


Udforsk vores lager

Flere paller er netop ankommet og sælges alle til specialpris! Kig på vores andre tilbud. Udforsk


Nyhedsbrev

Ja tak, send mig en mail når I sætte en ny palle til salg