Se den nye palle

Det er nemt at handle hos Vinpalle

Vi har kun en palle vin til salg ad gangen. Vi finder den bedste vin til den skarpeste pris og sælger den online direkte fra pallen. Når pallen er tom, sætter vi en ny palle til salg. Så enkelt er det.

Brug for hjælp? Ring til os på 7199 1839

139 kr.
Vejl. udsalgspris
69 kr.
Tilbudspris
Pris pr. flaske (min. 6 stk.)
Flaske Vin Flaske Vin

Toscana´s svar på Amarone med vanvittige 100 point - Kun 69 kr.!

100 point
Guldmedalje
Guldmedalje
 • Italian Wine Guy
 • Berliner Wein Trophy
 • Asia Wine Trophy
 • Erik Mortensen

Pellegrino Contiscaia Governo 2019

Flaske Vin

Spar 50% på Toscana´s svar på Amarone med vanvittige 100 point - Kun 69 kr.!

Dette er et af årets bedste vinkøb fra Italien.

Med sin saft og kraft er vinen perfekt til årstiden!

Vinen har fået maximale 100 point fra Italian Wine Guy og 2 store guldmedaljer ved internationale konkurrencer. 

Her hjemme har Erik Mortensen uddelt 5 flotte stjerner til denne skønne vin.

Vinen har en intens rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær som kirsebær, blommer, solbær og ribs.

Vinen har en koncentreret og dyb smag. God balance i tanninerne og meget drikkevenlig.

Køb nu til kun 69 kr.!

Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren.

5 stjerner fra Erik Mortensen
"Contiscaia er resultatet af et samarbejde mellem den berømte italienske ønolog Matteo Bernabei og den dansk-italienske vinimportør Kenny Pellegrino. Blandingen er sket efter Governo-metoden, hvorefter en del af druerne tørres på vinstokken og siden gærer med frisk vin fra samme årgang. Det fremmer både styrke og smag, der er præget af sommerens frugt- og bærsortiment med vægt på kirsebær, blommer og solbær og ribs."


Om vinen

Governo all´Uso er vinen, som er Toscana´s svar på Amarone. De bedste klaser på stokkene udvælges nøje, og tørres i små specielle træbygninger. På den måde intensiveres både smag og sukker, og når disse blandes med de ”almindelige” druer, som har været igennem en første gæring, for man vinen som efter sin anden gæring bliver til denne Toscanske Amarone. Det høje sukkerindhold, gør vinen ideel til denne produktionsform.

Druerne til denne vin dyrkes i bakkede områder, med kalkholdigt ler i undergrunden. Perfekt til denne type vin, da den gode jordbund bruges til at balancere vinen i sin smag.

Druerne der bruges i denne vin, er Sangiovese, Merlot og Carbernet Sauvignon. Druerne forabejdes med en let tørring for at intensivere smagen, og fra gode gamle vinstokke. Druerne er alle traditionelle i toscansk vin.

Produktionsteknikken for en Governo All´Uso, er delvist som vi kender den fra Amarone og andre Apassimento-vine – nemlig med tørrede druer. Ca. halvdelen af druerne til denne vin tørres og den anden halvdel høstes på normal vis. Og dermed får man den tætte populære smag i vinen.

Efter høsten i slutningen af oktober, presses druerne, hvorefter macerationen løber over 1-2 uger. Vinen lagres efterfølgende i ca. 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 måneder. Efterfølgende lagring på flaske, indtil vinen frigives til salg.

En intens rubinrød farve kombineret med en lækker og kompleks næse med masser af bær som kirsebær, blommer, solbær og ribs. Vinen har en koncentreret og dyb smag. God balance i tanninerne og meget drikkevenlig.

En rigtig lækker vin som kan anvendes meget bredt. Lige fra lettere kødretter til pasta og kødretter, eller bare et hyggeligt glas.

 • Druer: Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon
 • Vingård: Vino Pellegrino
 • Område: Toscana
 • Land: Italien
 • Årgang: 2019
 • Alkohol: 13,5%
 • Drikkes bedst: Nu og 5-7 år frem.
 • Lagring: 6 måneder på ståltanke og derefter egefade i 6-12 måneder

Om vingården

Vinen er udviklet af Vino Pellegrino, som har et indgående kendskab til det danske vinmarked. Det er nemlig Kenny Pellegrino, en dansker med italienske aner der har udviklet vinen i sit selskab Vino Pellegrino & Figli. Denne vin rammer derfor lige ned hvor rigtig mange danskere godt kan lide deres vin. Masser af god frugt, dybde og fadlagring. Perfekt til årstiden….

Quadrigato Vini og dens marker ligger i områderne nær Guardia Sanframondi, Torrecuso og Venticano. Her har man i flere generationer produceret vin af højeste kvalitet. Området hedder Benevento og er kendt for at producere ”Sydens Barolo” som vinene på druen Aglianico ofte kaldes. Produktionsanlægget er topmoderne, og møder på den måde de krav der stilles til kvalitet og pris